Recepten

Lunch today

Hoi hoi,

Hier het ‘recept’ van één van mijn favoriete lunch gerechten. Binnen een paar minuten klaar en rijk aan vitamine’s.

Benodigdheden:

  • 2 sneetjes zuurdesembrood
  • 1 avocado
  • een paar (mini) tomaatjes
  • 1/4 stukje feta kaas
  • Zout, peper, bieslook (vers of uit een potje)

Je begint met het roosteren van de boterhammen. Ondertussen prak je de avocado fijn met een vork in een bakje en voeg naar wens wat zout, peper, en bijvoorbeeld bieslook of een rood pepertje toe. (Verwijder dan wel de pitjes van de peper anders wordt het wel erg hot) Halveer de mini tomaatjes. Verkruimel een stukje feta.

Laat de geroosterde boterhammen heel even afkoelen en besmeer hem daarna met de avocado-spread. Leg daarbovenop de gehalveerde tomaatjes en vervolgens de verkruimelde feta kaas. Je kunt er evt nog wat zout en peper overheen strooien, persoonlijk vind ik dat erg lekker. Nu heb je een gezonde en vullende lunch die een keer anders is dan een saaie boterham met kaas. 😉

 

Smakelijk!

No Comments
Previous Post
5 januari 2017
Next Post
5 januari 2017

Related Posts