About me

Wie ben ik…

Hi,

Mijn naam is Christel, 36 jaar en in woon met mijn gezin in Nijmegen. Ik ben getrouwd en mama van 4 kids.

De afgelopen 9 jaar ben ik de trotse oprichtster en eigenaresse van Mavies Babyshoes geweest. Maar het werd tijd om het stokje door te geven en voor mij tijd om een nieuw hoofdstuk open te slaan in mijn leven.

Ik heb al flink wat jaren affiniteit met voeding en de invloed daarvan op het menselijk lichaam. En kan ik ontzettend genieten van lekker eten en koken. Maar ook een frietje halen of een pizza bestellen moet soms kunnen. De kunst is om balans te vinden tussen verantwoord eten en op z’n tijd ook te kunnen genieten van minder verantwoorde voeding.

Wat je op dit platvorm zal gaan vinden; dé bron voor alle leuke en nuttige voedingsweetjes, de heerlijkste recepten, restaurants en verantwoorde product tips en nog veel meer dingen die je niet wilt missen omtrent voeding en een verantwoorde leefstijl.

Over een paar maandjes zal ik jullie ook kunnen gaan begeleiden als voedingsdeskundige, als coach wil ik jou die helpen met het vinden naar de juiste balans in voeding en lifestyle zonder strenge diëten en afzien. Samen gaan we deze grote stap zetten en kijken naar een leefstijl die voor jou haalbaar is en vol te houden is. Ik ga je daar met alle liefde en passie in begeleiden op maat en naar jouw wens…

Vragen en suggesties zijn altijd welkom!

Liefs, Christel

1 Comment
Next Post
24 oktober 2016

1 Comment

 • Chiara

  Christel,
  Wat super leuk!
  Een blog boordevol inspiratie is jou wel toevertrouwd.
  Ik ga je lekker volgen en kijk uit naar alle leuke posts!
  Liefs,
  Chiara

Leave a Reply

Comments are closed.