Coaching

Coaching

Hi, mijn naam is Christel, ik ben 36 jaar, en ik woon samen met mijn echtgenoot, 3 kindjes en hond Marley in Nijmegen. Ik heb altijd al enorme affiniteit gehad met voeding en dat ik er mijn beroep van heb mogen maken is echt fantastisch! Als voedingsdeskundige/coach ga ik samen met jou op zoek naar een verantwoorde leefstijl zonder alleen te hoeven knagen op een wortel. Verantwoord eten én genieten gaan heel goed samen en dat gaan we met elkaar ervaren. Ik begeleid je in het proces om kilo’s kwijt te raken, aan te komen of gewoon een gezondere leefstijl aan te meten.

Samen zorgen we dat er een persoonlijk leefstijl en voedingspatroon komt speciaal op jouw wensen en behoeftes afgestemd en die voor jou haalbaar zijn en bij jouw leefstijl past. Ik werk met een hele duidelijke en overzichtelijke app waarin ik je kan coachen, we samen jouw doelen en resultaten kunnen inzien en waar je recepten, sportoefeningen en nog veel meer kan vinden. Ook kun je me altijd vragen stellen via de app die ik snel beantwoord.

Liefs Christel

No Comments
Previous Post
16 februari 2022
Next Post
16 februari 2022