Recepten

Banana Pancakes

Hoi hoi,

Tegenwoordig kun je healthy food en snacks niet meer wegdenken uit de hippe lunchrooms. Een gerecht wat vaak op de kaart verschijnt zijn banana pancakes. Ik was erg nieuwsgierig of deze simpele en healthy snack lekker zou zijn. Het is echt super easy!

Neem 1 banaan en 2 eieren en kluts deze door elkaar met een vork. Je kunt het evt nog wat op smaak brengen met bijvoorbeeld kaneel. Vervolgens heb ik ze in kokosvet gebakken. Stukjes banaan erboven op als garnering en besprenkelen met ahorn siroop. Je kunt ook honing gebruiken. Evt nog een beetje kaneel erover strooien en Bon Appetit !

Variatie tip: Roer door de mix wat (bos) bessen. En garneer de pancakes met verse bosvruchten.

Heb jij dit recept al eens geprobeerd? Zo ja heb je nog een aan te raden variatie?

Liefs,  Christel

bananenpannekoek

No Comments
Previous Post
15 augustus 2017
Next Post
15 augustus 2017

Related Posts